Informatii comenzi

Expedierea coletelor

 

Comenzile sunt procesate in ordinea primirii acestora. 

Comenzile primite pana in ora 15:00, de Luni pana Vineri, sunt prelucrate si expediate in aceeasi zi, iar cele primite dupa ora 15:00 vor fi expediate in urmatoarea zi lucratoare (Luni-Vineri).

Livrarea coletelor se face in 24-48 de ore, zile lucratoare, de la inregistrarea comenzilor.

Va rugam in momentul plasarii unei comenzi sa grupati produsele intr-o singura comanda. Daca ati plasat doua comenzi separat, taxele de expediere se vor aplica pentru fiecare in parte.  

In momentul in care coletul pleaca din sediul EDDA, o sa fiti notificat printr-un e-mail.

 

TARIFE DE TRANSPORT

Transportul GRATUIT se aplica la comenzile ce depasesc 280 RON.

La comenzile cuprinse intre 0-280 RON, transportul este de 19 RON.

EDDA&CO Beauty SRL nu se face responsabila pentru eventualele intarzieri ale coletelor, fiind exonerata de orice vina in acest sens prin contractele comerciale incheiate cu furnizorii de servicii de curierat.

*Coletele care se livreaza in afara Romaniei nu beneficiaza de transport gratuit, indiferent de valoarea comenzii.

 

Ramburs

Contravaloarea comenzii se va achita la primirea produsului catre agentul firmei de curierat. 

ATENTIE! In sezonul rece va recomandam desigilarea produselor dupa 12 ore de la primirea coletului, pentru ca produsele sa ajunga la temperatura camerei. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele daune cauzate de nerespectarea acestei mentiuni.

 

Returul si anularea comenzilor

Anularea comenzii se va face prin e-mail la contact@eddabeauty.ro in maxim 8 h de la plasarea comenzii.

Orice comandă poate fi anulată inainte de a primii pe email confirmarea comenzii. Pentru asta este nevoie sa ne contactati cat de repede posibil la adresa de email contact@eddabeauty.ro sau la numarul de WhatsApp 0731 797 833, in care sa ne specificati numele si numarul comenzii dvs.

Conform Ordonantei de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor, cumparatorul are la dispozitie un termen de 14 zile calendaristice de la data la care intra in posesia fizica a produselor, pentru a-si exercita dreptul legal de returnare a produselor, fara a fi obligat sa-si motiveze decizia. Acesta trebuie sa instiinteze firma SC.EDDA&CO Beauty SRL printr-un e-mail la adresa contact@eddabeauty.ro si sa completeze formularul de retur.

Produsele care au fost desigilate dupa livrare, nu mai pot fi returnate deoarce prezinta imposibilitatea de a putea fi repuse la vanzare. Este astfel obligatorie utilizarea ambalajului original pentru returnarea produsului respectiv.

Dupa completarea formularului de retur acesta il va trimite impreuna cu factura si produsele ce doreste a le returna la adresa mentionata.

Cumparatorul va putea obtine rambursarea contravalorii produselor returnate in termen de 14 zile lucratoare de la data in care EDDA&CO Beauty SRL  primeste inapoi produsele.

Conform Ordonantei de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor, cheltuielile de returnare a produselor vor fi suportate de cumparator.

EDDA&CO Beauty SRL nu va primi coletele al caror transport nu a fost achitat de cumparator.

 

Bunuri defecte

 

Daca ati primit un articol deteriorat sau incorect, va rugam sa ne contactati imediat la adresa de email contact@eddabeauty.ro sau la numarul de WhatsApp 0731 797 833, cu informatiile de mai jos:  

-Numarul comenzii;

-Numele produsului deteriorat sau incorect;

-Informatii despre produsul defect sau incorect;

In termen de 48 de h va vom contacta.

 

Recenzie

 

Daca sunteti multumite de produsele noastre va rugam sa ne lasati o recenzie!

 

Va multumim!

Echipa EDDA

 

 

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 lei
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods