Cum cumpar?

1. Cum cumpar?

Cumpararea produselor din magazinul nostru o puteti face comandand online.

Produsul pe care doriti sa il comandati poate fi gasit fie prin utilizarea meniului din stanga paginii ce contine categoriile de produse, prin folosirea campului de cautare, sau direct din pagina de promotii. In momentul in care ati apasat comanda produsul va fi automat transferat in cosul de cumparaturi. Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului si parcurgerea paginii de comanda.

In pagina de comanda va trebui sa completati urmatoarele:

- Datele tale: informatii necesare trimiterii coletului catre dumneavoastra.

- Metoda de plata: alegeti modalitatea in care veti plati comanda.

Comanda dumneavoastra este incheiata cu succes cand va este afisata (si trimisa pe e-mail) factura proforma corespunzatoare comenzii dumneavoastra cu stadiul "In curs de confirmare". In momentul procesarii comenzii veti primi un e-mail prin care veti fi instiintat de noul status al comenzii "Comanda confirmata".Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact.

2. Cum platesc?

Plata comenzii se poate face online cu card bancar sau ramburs, pe teritoriul Romaniei, iar pentru livrarea internationala se poate face prin ordin de plata.

3. Livrare

Livrarea produselor se va efectua prin intermediul firmei de curierat Urgent Cargus, cu un cost de 19 RON.

Livrarea coletelor se face in 24-48 de ore, zile lucratoare, de la inregistrarea comenzilor.

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 lei
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods